Téli szünetre térnek csapataink, véget ért a 2016-os őszi szezon.

Posted by: | Posted on: június 16, 2017

Labdarúgás:Vass István játékos-edzőnk útmutatásai alapján felnőtt csapatunk a 8. helyen, 19 ponttal várja a tavaszi folytatást. 5 győzelemmel, 4 döntetlennel és 5 vereséggel állunk a tabellán. A gólgyártás fiainknak nem ment úgy, mint máskor, szerény 5-5 gólt jegyeznek gólkirályaink – Jónás Attila és Urbán Péter személyében.

U19-es csapatunkat Tóth László vezényli kiváló eredménnyel. Ifink első helyezett 35 ponttal; 11 győzelemmel, 2 döntetlennel veretlenül. A csapat gólkirálya Tuza Dániel 26 góllal.

U16-os trénerünk Tóth Ádám csapata a 2. helyen végzett 25 ponttal; 8 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. A gólkirály Bari Bertalan 18 góllal.

A Bozsik-programosok Tóth László vezetésével idén is sok versenyen vettek részt, aminek most is a fő célja a játék megszerettetése, a foci népszerűsítése. Idén 2 körzeti tornát szerveztünk haza pályán – tavasszal és ősszel.

A 2016/17-es szezonban 4,5 millió Ft-os utánpótlás támogatási lehetőségünk lesz az MLSZ jóváhagyása alapján.

Futóink is eredményes évet tudhatnak magukénak, hiszen számos rangos versenyen bizonyítottak, ezek többek között az Országfutás, a Telekom-Vivicittá, a Barokk Futóparádé és a Budapest Spar-Maraton. Öregbítették Besenyőtelek hírnevét, hirdették a mozgás és az egészség fontosságát.

Asztali teniszben egy osztályt feljebb lépve már nincs annyi sikerélményünk, mint az elmúlt bajnokságban. Ping-pongban ez az év a tapasztalat és a rutin szerzéséről szól. Csapatunk a Megye I-ben a táblázat második felében serénykedik az erős mezőnyben. Klubunk a Társasági Adó Osztaléknak köszönhetően sok hasznos felszereléssel gazdagodott az idén is.

Ezúton is köszönöm a vezetőség és magam nevében edzőink, játékosaink, szurkolóink, segítőink egész éves kitartó támogatását, biztatását!

Bozsik Csaba
BSC elnök

Vélemény, hozzászólás?