Labdarúgás:

Posted by: | Posted on: június 16, 2017

A téli átigazolási időszakban kettő volt játékosunk tért vissza Gyurcsik Milán és Herpai Gergely, mindketten Gyöngyösről érkeztek. A felkészülési időszak műfüves tornáján csapatunk a csoportkörből még tovább jutott, de az egyenes kiesési ágban az első találkozó nekünk a torna végét jelentette, Andornaktályától kaptunk ki 3:1-re.Felnőtt csapatunkat továbbra is Vass István játékos-edző vezényli, aki a vezetőséggel egyetemben többet vár a fiúktól. Húsz lejátszott mérkőzés után 23 ponttal a 10-ik helyen állunk, 7 mérkőzéssel a bajnokság vége előtt. Mérlegünk 6 győzelem, 5 döntetlen, 9 vereség. E szerény teljesítmény után nagyon össze kell szednie a csapatnak magát, hogy legalább a tavalyi helyezést elérhessük a tabellán.

Utánpótlás: Csapatainkat, mint az elmúlt években Tóth László az U19-nél és a Bozsik programosoknál, Tóth Ádám az U16-nál irányítja. Ezek a csapatok évről-évre a dobogó körül vannak, jelenleg az U19-es 19 mérkőzés után 50 ponttal az I. helyezett, az U16-os csapat 14 mérkőzés után 29 ponttal III. helyezett. A Bozsikos csapataink az U7-9-11-13-as korosztály Tóth László irányításával hétközi felkészülés után, hétvégi tornákon vesznek részt különböző helyszíneken: Eger, Maklár, Andornaktálya, Füzesabony, Besenyőtelek, Poroszló, Kömlő.

Május 24-én, szerdán 17.00-kor Besenyőtelki Sportpálya lesz a helyszíne a Dr. Vass Géza Kupa döntőnek. A kupadöntőn résztvevő két csapat, Eger Labdarúgó Sport KFT. – Pétervására SE.

Asztalitenisz: Ping-pong csapatunk a tavalyi megyei II. osztályú bajnokságon az előkelő II. helyezést érte el. Ezzel a teljesítménnyel szereztük meg az I. osztályú szereplés lehetőségét.

Ez a bajnokság jóval erősebb, mint az előző volt, 14 mérkőzés után a 7-ik helyen szerénykedünk 3 győzelemmel, 3 döntetlennel, 8 vereséggel a megszerzett 9 pontunkkal. Célunk a gyakorlások során a stabil középcsapattá válás.

Futók: A Budapesten megrendezett Vivicitta félmaratonon a Besenyőtelek SC. 6 sportolója vett részt 2017. 04. 09-én. A 21 km távot öten,  10 km távot 1 sportoló teljesítette.

21 km táv

Molnár Gabriella              01:48

Fodor Istvánné                  02:08

Mlinkóné Barzsó Mária    02:02

Kis Péter                            01:53

Bozsik Csaba                     02:15

10 km táv

Mlinkó Péter                      01:00

Köszönjük a Vivicitta és a Besenyőtelek SC sportolóinak támogatását Turcsán Pálnak a MAX Ballon Kft vezetőjének.

 

Bozsik Csaba
BSC elnök

Vélemény, hozzászólás?