Címlap

Besenyőtelki SC honlapja!

A Besenyőtelek SC hírei

Labdarúgás:
A téli átigazolási időszakban kettő volt játékosunk tért vissza Gyurcsik Milán és Herpai Gergely, mindketten Gyöngyösről érkeztek. A felkészülési időszak műfüves tornáján csapatunk a csoportkörből még tovább jutott, de az egyenes kiesési ágban az első találkozó nekünk a torna végét jelentette, Andornaktályától kaptunk ki 3:1-re.Felnőtt csapatunkat továbbra is Vass István játékos-edző vezényli, aki a vezetőséggel egyetemben többet vár a fiúktól. Húsz lejátszott mérkőzés után 23 ponttal a 10-ik helyen állunk, 7 mérkőzéssel a bajnokság vége előtt. Mérlegünk 6 győzelem, 5 döntetlen, 9 vereség. E szerény teljesítmény után nagyon össze kell szednie a csapatnak magát, hogy legalább a tavalyi helyezést elérhessük a tabellán.

Utánpótlás: Csapatainkat, mint az elmúlt években Tóth László az U19-nél és a Bozsik programosoknál, Tóth Ádám az U16-nál irányítja. Ezek a csapatok évről-évre a dobogó körül vannak, jelenleg az U19-es 19 mérkőzés után 50 ponttal az I. helyezett, az U16-os csapat 14 mérkőzés után 29 ponttal III. helyezett. A Bozsikos csapataink az U7-9-11-13-as korosztály Tóth László irányításával hétközi felkészülés után, hétvégi tornákon vesznek részt különböző helyszíneken: Eger, Maklár, Andornaktálya, Füzesabony, Besenyőtelek, Poroszló, Kömlő.

Május 24-én, szerdán 17.00-kor Besenyőtelki Sportpálya lesz a helyszíne a Dr. Vass Géza Kupa döntőnek. A kupadöntőn résztvevő két csapat, Eger Labdarúgó Sport KFT. – Pétervására SE.

Asztalitenisz: Ping-pong csapatunk a tavalyi megyei II. osztályú bajnokságon az előkelő II. helyezést érte el. Ezzel a teljesítménnyel szereztük meg az I. osztályú szereplés lehetőségét.

Ez a bajnokság jóval erősebb, mint az előző volt, 14 mérkőzés után a 7-ik helyen szerénykedünk 3 győzelemmel, 3 döntetlennel, 8 vereséggel a megszerzett 9 pontunkkal. Célunk a gyakorlások során a stabil középcsapattá válás.

Futók: A Budapesten megrendezett Vivicitta félmaratonon a Besenyőtelek SC. 6 sportolója vett részt 2017. 04. 09-én. A 21 km távot öten,  10 km távot 1 sportoló teljesítette.

21 km táv

Molnár Gabriella              01:48

Fodor Istvánné                  02:08

Mlinkóné Barzsó Mária    02:02

Kis Péter                            01:53

Bozsik Csaba                     02:15

10 km táv

Mlinkó Péter                      01:00

Köszönjük a Vivicitta és a Besenyőtelek SC sportolóinak támogatását Turcsán Pálnak a MAX Ballon Kft vezetőjének.

 

Bozsik Csaba
BSC elnök


Téli szünetre térnek csapataink, véget ért a 2016-os őszi szezon.

Labdarúgás:Vass István játékos-edzőnk útmutatásai alapján felnőtt csapatunk a 8. helyen, 19 ponttal várja a tavaszi folytatást. 5 győzelemmel, 4 döntetlennel és 5 vereséggel állunk a tabellán. A gólgyártás fiainknak nem ment úgy, mint máskor, szerény 5-5 gólt jegyeznek gólkirályaink – Jónás Attila és Urbán Péter személyében.

U19-es csapatunkat Tóth László vezényli kiváló eredménnyel. Ifink első helyezett 35 ponttal; 11 győzelemmel, 2 döntetlennel veretlenül. A csapat gólkirálya Tuza Dániel 26 góllal.

U16-os trénerünk Tóth Ádám csapata a 2. helyen végzett 25 ponttal; 8 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. A gólkirály Bari Bertalan 18 góllal.

A Bozsik-programosok Tóth László vezetésével idén is sok versenyen vettek részt, aminek most is a fő célja a játék megszerettetése, a foci népszerűsítése. Idén 2 körzeti tornát szerveztünk haza pályán – tavasszal és ősszel.

A 2016/17-es szezonban 4,5 millió Ft-os utánpótlás támogatási lehetőségünk lesz az MLSZ jóváhagyása alapján.

Futóink is eredményes évet tudhatnak magukénak, hiszen számos rangos versenyen bizonyítottak, ezek többek között az Országfutás, a Telekom-Vivicittá, a Barokk Futóparádé és a Budapest Spar-Maraton. Öregbítették Besenyőtelek hírnevét, hirdették a mozgás és az egészség fontosságát.

Asztali teniszben egy osztályt feljebb lépve már nincs annyi sikerélményünk, mint az elmúlt bajnokságban. Ping-pongban ez az év a tapasztalat és a rutin szerzéséről szól. Csapatunk a Megye I-ben a táblázat második felében serénykedik az erős mezőnyben. Klubunk a Társasági Adó Osztaléknak köszönhetően sok hasznos felszereléssel gazdagodott az idén is.

Ezúton is köszönöm a vezetőség és magam nevében edzőink, játékosaink, szurkolóink, segítőink egész éves kitartó támogatását, biztatását!

Bozsik Csaba
BSC elnök


 

Összefoglaló a Besenyőtelki Sport Club 2015/2016 őszi idényéről

A BSC-nek két szakosztálya is van, az egyik a labdarúgó szakosztály, a másik az asztalitenisz.

Kezdeném az értékelésemet focisták szezonjával.
A felnőtt csapatot továbbra is Kaló Mihály szakmai igazgató és Tóth László vezetőedző irányítja.
Az ifjúsági csapat korhatárát az idén levitték U-21-ről U-19-re, őket Tóth László vezeti.
Az U-16-os csapatunkat Tóth Ádám vette kezei alá és a szakmai segédleteket Tóth Lászlótól kapja a mérkőzés folyamán.
A felnőtt csapatunk előmeccseit ez idénytől kezdve a serdülő játssza, így az ifistáink mindig a hétvége másik napján bonyolítják mérkőzéseiket.
Újabb szabályt vezetett be a Heves Megyei Igazgatóság, mégpedig az első csapat keretében három 1995.01.01. után született játékost kell nevezni a keretbe, ebből egynek mindig a pályán kell lennie. Nálunk ezek a játékosok Bozsik Bence, Szabó Martin és Tóth Ádám.

A felnőtt csapat kerete nyáron kis változáson ment keresztül.
A szakmai munkát továbbra is Kaló Mihály irányítja.
Távozott Kovács Balázs és Nagy László, illetve Rácz Béla munkahelyi elfoglaltsága miatt kénytelen szüneteltetni a focit.
Érkezett hozzánk: Mester Tamás, Pelyhe Csaba, Szabó Martin, Vincze Roland.
A nagy csapat az őszi idényt a tabella 8. helyén zárta, csak úgy, mint tavaly ilyenkor 23 ponttal 15 mérkőzés után.
A csapat házi gólkirálya Jónás Attila lett 10 találattal, külön érdekesség, hogy ebből 4-szer a füzesabonyiak hálóját nehezítette.
A Heves megyei válogatott idén is merített csapatunkból. Most hálóőrünket, Bozsik Bencét kérték fel a mátraházai megye válogatottak tornájára.

Az utánpótlás 19 éveseket Tóth László idén is a dobogó felső fokára vezényli. Jó úton halad e felé az együttes, mivel féltávnál a 2. helyen vannak 32 ponttal.
A csapat házi gólkirálya Dalnoki Gábor 19 találattal.
Az ifi csapatból ez évben többen is bemutatkoztak a felnőttben: Ragó Tamás, Dalnoki Gábor, Sárándi György és Kulcsár Márton.

A serdülő csapatunk a dobogó harmadik fokára ért fel az őszi szezon végeztével, 34 ponttal.
Itt a legélénkebb góllövőnek Bari Bertalan bizonyult a maga 33 góljával.

A Bozsik programosok idén is számos tornán vettek részt, aminek fő célja a játék, a játék megszerettetése, a labdarúgás népszerűsítése.
Fontos, hogy itt a kis focista palántáknál nincs eredmény kényszer, tehát edzőjük gyakoroltathatja velük a fontos technikai illetve taktikai elemeket.
A tornák végén viszont mindig számos elismerést kapnak a játékosok díjak, oklevelek formájában.

A pingpong, azaz asztali tenisz szakosztályunk idén is a megyei 2. osztályban mérettette meg magát, ők féltávnál a dobogó 2. helyére értek fel.
Rendszeresen készülnek a mérkőzéseikre, tornatermi edzések keretében.

Ezúton is szeretném megköszönni támogatóinknak az egész éves odaadásukat a Besenyőtelki Sport Club iránt, illetve a nézők biztatását a hazai és az idegenbeli meccseken.
Remélem jövőre is találkozunk és a tavaszi szezont még eredményesebben tudhatjuk magunk mögött.
Mindenkinek jó pihenést és boldog, meghitt, békés ünnepeket kívánok!
Továbbra is zúgjon a hajrá Besenyő!

Bozsik Csaba
Besenyőtelki Sport Club elnök